top of page
 • Kan ik de winkel bezoeken?
  Ja. Je bent meer dan welkom in onze winkel/werkplaats om onze fietsen te zien en te testen. Het is erg belangrijk om een fiets in de juiste maat te kopen en alles goed af te stellen. Hiernaast is het ook nuttig om te bekijken of je bepaalde accesoires nodig hebt, denk hierbij aan spatborden, pedalen of een goed slot of bagagerek. Wil je langskomen mail ons dan altijd eventjes zodat we een afspraak kunnen maken en met alle op dat moment geldende COVID maatregelen rekening kunnen houden.
 • Wat als een fiets die ik gaaf vind al verkocht is?
  We zoeken en bouwen graag een nieuwe voor je! Sommige fietsen zijn super zeldzaam en moeilijk te vinden, andere een stuk minder of we hebben zelfs nog een tweede staan. We kunnen altijd een oogje in het zeil houden, maar we houden ook van specifieke custom builds. In onze werkplaats hebben we altijd zo'n 10 fietsen & frames staan om op te bouwen. Vaker wel dan niet wanneer men ons bezoekt, wordt men smoorverliefd op een bepaalde fiets of frame en is een nieuw fietsidee geboren en gaan we aan de slag. Mail ons dus vooral je idee of maak een afspraak om langs te komen!
 • Ik zie een fiets die ik leuk vind, maar ik wil iets veranderen, kan dit?"
  Ja, "your wish is our command"! Stijl en smaak zijn persoonlijk. Als je ideeën hebt of bepaalde dingen wilt veranderen, geen enkel probleem, stuur ons dan gerust een bericht!
 • Ik heb zelf een MTB die ik wil laten opknappen, kan dit?"
  Ja! Emotionele waarde is kostbaar en we snappen waarom je jouw oude 'barrel' wil laten opknappen. We delen deze voorliefde voor retro bikes dus schroom niet en maak een afspraak en kom langs of stel je idee voor via de mail.
 • Kan ik mijn oude mountainbike aan MTBM doneren?
  Ja graag! Neem even contact met ons op en we reageren zo snel mogelijk! We hebben altijd wat foto's van de fiets nodig om te bepalen of het de moeite waard is om je oude fiets te recyclen. Soms zijn de onderdelen ook herbruikbaar dus maak snel wat foto's en stuur ons een mailtje!
bottom of page